Hissar och Dissar


HISSAR:
1. Vi här på bloggen, Fred & George vill börja med att hissa www.picnik.com. En bra hemsida där man faktiskt kan få till rätt snygga bilder. (Snyggare än våran ovanför i alla fall, haha). Nej, men vi båda två har alltid jobbat med våra bilder i picnik fram till att vi fick photoshop. Vi gillar tanken att det är gratis och till för alla.
2. Possetiva och trevliga männsikor. Asså, vem pallar sura och griniga?!
3. Jul, jul och jul.
4. Helg, tur att vi har det. Så härligt att på fredagen veta att man har en go helg framför sig!!
5. Att lovet närmar sig! Längtar sönder!

DISSAR:
1. Att det inte kommit någon snö än. Det bara regnar och blåser...
2. Ytlighet, haha så omoget egentligen? Asså jag menar vem vill vara vän med någon som är snygg och totaly lost, dryg och otrevlig? Nej, folk med fin insida är det nya...
3. Märkeskläder. Visst, vi förstår att det är kul. Men om man tänker på det känns det ganska onödigt. Du blir varken en bättre människa av dem eller mer omtyckt. Och varför är det så viktigt att bära dyra märkeskläder. Kom ihåg att dina äkta vänner aldrig är vän med dig för dina kläder. De är dina vänner pga, den du är. Och återigen är det insidan som räknas.
4. Att vi här på bloggen är så fett sega. Men vi skyller på George. ( Hoppas att han inte såg att jag skrev detta nu, tror han missade det).
5. Läxor. Har prov om två dagar och vi pallar återigen inte plugga. Men betygen är viktiga, vi vet! :P

Kommentarer

Berätta för oss vad du tycker här:

Namn:
Vill du att vi kommer ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0